Wysłany: Nie Lut 19, 2006 12:27 jak można zagłosować na witryny internetowe???
powiedzcie mi jak mozna zagłosować na witryny internetowe??????? bo nie moge sie połapac na tej stronie....nie ma jedngo linka gdzie moznaby było oddac swój głos?? ogólnie strona CEN jest 'zakrecona';/
Bardzo trafne spostrzezenie czy ta strona o Skansenie Kurpiowskim nie jest najlepsza sosrod ich wszystkich moim zdanie w skali ocen szkolnych bym jej dal 6- ;]
Hmm a czy praca http://www.bialoszewska.republika.pl/ robiona chyba w Dremvawer wyglada lepiej hmm moim zdaniem nie czy zajmuje wiecej czasu hmm moim zdaniem tez nie....
wygladac moze nie wyglada ale to przynajmniej praca autora, a nie gotowiec... chyba po to sa konkursy, zeby oceniac czyjes umiejetnosci, a nie umiejetnosci wykorzystania gotowcow...
_________________ nigdy nie dorosne... nie chce i nie musze
frontpage mial by 2x wiecej kodu ;] także to nie on pozatem nagłowek po tym skrypcie onetu jest z Dreamweaver'a.
a propo oprogramowania używanego rpzez nauczycieli to znalazłem gdzies na www cenu inne forum a tam wypowiedzi w stylu:
Cytat:
Też korzystałam z FrontPage, ale chętnie nauczyłabym się Pajšczka. Podobno lepszy i nietrudny. Gdzie można znaleć jaki samouczek, poradnik itp. do niego? Może znacie jaki adres w sieci albo podręcznik?
Pozdrawiam. Asia
tamto to forum nauczycieli jak widać nie ma czego wymagać bo oni nas niczego w tym temacie nie nauczą, korzystajac z FrontPage'a.
Witam!
@shadow, zauwazyles, ze cytat ktory wkleiles ma juz 5 lat? Bez komentarza...
@reliss
Chyba zalezy ci na umartwianiu sie... Owszem mozna PHP robic w notatniku, tak jak mozna tez zamiast samochodem czy pociagiem jechac do Warszawy rowerem To co piszesz to jest sensowne dla malych projektow, duze witryny to juz inna para kaloszy. Polecam jakis edytorek z kolorowaniem skladni i debuggerem. Wiem, bo programuje w PHP praktycznie od momentu powstania normalnej wersji (PHP3) a wiec od jakis 8 lat... Na pocieszenie powiem, ze ja rowniez zaczynalem w notatniku ale to wtedy nie byl moj wybor, a przymus.